avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Planuri parcelare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Planuri parcelare

Daca nu detinem planurile parcelare, vrem sa facem cadastrul, iar cadastristul imi spune ca nu se poate face nimic fara acestea, de unde se obtin si daca este necesara prezenta proprietarului sau poate depune documentele oricine?
Ultima modificare: Joi, 10 Octombrie 2019
PaulaBogdan, utilizator

Alte discuții în legătură

Probleme cadastru dany0078 dany0078 Buna ziua, prin anul 2000,mama mea si sotul ei,au cumparat o casa construita pe 100 mp. Casa a facut parte dintr-o proprietate mai mare,cu doua ... (vezi toată discuția)
Consecintele ulterioare ale lipsei planului parcelar dumitrud dumitrud Buna seara, sunt proprietarul unui teren extravilan si vreau sa fac cadastru. Mi s-a cerut o declaratie ca am fost informat ca nu exista plan parcelar si ca ... (vezi toată discuția)
Cadastrare teren forestier - probleme cu primaria stanescu2 stanescu2 Buna seara, In data de 15.12.2017 am primit pe adresa mea de domiciliu din Bucuresti o notificarea prin care mi se aducea la cunostinta faptul ca Primaria ... (vezi toată discuția)