avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Autorizație constructie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Autorizație constructie

Pentru un gard de beton ptr. îngrădire proprietate, în mediu rural(sat), este necesară autorizație de construcție, având în vedere că în cartea funciară ptr. întreaga proprietate(in care este inclusă și casa)este specificata: delimitarea cu gard beton, sarma și plasa. În prezent am îngrădit cu gard de plasa terenul unde este casa, iar restul terenului doresc sa îl îngrădesc cu gard de beton. Este necesară autorizație de construcție, proiect, etc având în vedere specificatiile din cartea funciara?Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Gard la strada cspopescu cspopescu Buna dimineata, Am achizitionat un teren intravilan situat intre 2 case (proprietati). Acesta nu are gard in fata la strada si nici in spate. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Ingradire teren ionela2809 ionela2809 Buna ziua, Am o nelamurire cu privirea la ingradirea unui teren pe care il detin in proprietate. Am depus la primarie actele pentru proiectul de gard, dar din ... (vezi toată discuția)
Gard despartitor intre proprietati 040779 040779 Buna. In anul 2004 am facut un gard despartitor intre mine si vecinul meu. Acest gard este facut pe proprietatea mea si vecinul a sesizat primaria in legatura ... (vezi toată discuția)