avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Când îmi vine pensia de urmas?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Când îmi vine pensia de urmas?

Mama mea a depus un dosar pentru pensionarea de urmas. Si a fost admis la data de 20/09/2019 .Pe decizie scrie ca plata se va face incepand cu data de 01/10/2019 intrbarea e cand primeste pensia.Mama a depus dosarul la data de 01/08/2019
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:36, 11 Octombrie 2019
Daca nu va veni in aceasta luna, va veni sigur in noiembrie impreuna cu restanta pe octombrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pensiei pt. limita de varsta-bani din urma? CYBORG CYBORG Buna ziua! Am depus dosarul de pensionare pentru limita de varsta la data de 9 iulie 2019. Mi s-a spus sa vin peste doua luni. Asta inseamna cam pe 9 ... (vezi toată discuția)
decizia de pensie. socrul meu a primit decizia de pensie la drept. pe decizia scrie ... Badoi nusa Badoi nusa Socrul meu a primit decizia de pensie la drept. Pe decizia scrie total drepturi de 880 lei .atât o sa primească cu 45 ani vechime? Apoi scrie ca plata ... (vezi toată discuția)
Obtinere drepturi din grupe de munca i si ii la pensia de urmas aurora9 aurora9 Buna ziua! Legat de faptul ca persoanele care au desfasurat activitati in locuri de munca incadrate in grupele I si II de munca, potrivit legislatiei ... (vezi toată discuția)