avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Burse elevi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Burse elevi

Anul trecut copiii mei au beneficiat de burse sociale în valoare de câte 50lei/lună, deoarece nu s-au cumulat bursele și am optat pentru cele sociale. Eu nu înțeleg care este suma minimă care se acordă pe lună. Adică primăria are dreptul să acorde ce sumă vrea ea pe lună sau există un minim hotărât de lege? Adică eu găsesc pe ziare sume mai mari decât am primit noi. Există o sumă minimă? Sau totul e stabilit de primării?
Ultima modificare: Vineri, 11 Octombrie 2019
Irina Barta, utilizator

Alte discuții în legătură

Retragerea ajutorului social trifan1985 trifan1985 parintii mei sunt de la tara,au beneficiat de ajutor social pana acum o luna,insa acum primarul i a scos de la ajutor social.parintii mei nu au nici un venit, ... (vezi toată discuția)
Bursa sociala pentru facultate iuliagabriela010 iuliagabriela010 buna ziua,sunt studenta in anul 1 si vreau sa stiu care trebuie sa fie salariul pe persoana pentru a putea beneficia de bursa sociala,am intrebat si la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! o persoana cu varsta sub 26 de ani, care este studenta, ... aurelian14 aurelian14 Buna ziua! O persoana cu varsta sub 26 de ani, care este studenta, dar este casatorita, se considera a fi sub intretinerea parintilor sau se considera a fi ... (vezi toată discuția)