Am mandatat un service auto sa se ocupe de dosarul de dauna. Asiguratorul a stabilit dauna totală,dat fiind că reparația prezumptiva depășește valoarea masinii si mi-a oferit variante de despăgubire, iar in cazul in care nu sunt de acord cu oferta, reparația autovehiculului in limita maximă de despăgubire. Nu doresc reparația, iar cand am anunțat service-ul mi se spune ca ei au comandat deja piesele. Sunt in perioada in care trebuie sa dau un raspuns asiguratorului si nu stiu ce sa fac. Ideea e ca nu vreau sa fiu obligata sa repar o masina ale carei reparatii depasesc cat face ea. Este legal ca service ul sa faca o comanda fara acordul meu astfel încât să fiu obligată să aleg varianta repararii? Mentionez ca am facut greseala ca sa nu cer contractul prin care am mandatat service-ul să se ocupe de dosar. Dar chiar si asa este legal sa fiu obligată să continui reparația la ei?
cum adica fara acordul dvs? tocmai ce ati scris ca i-ati mandatat.
daca nu doriti reparatia, negociati rezilierea intelegerii, returnarea pieselor/ anularea comenzilor in curs si achitati doar cheltuielile de aprovizionare.