avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil-munca in strainatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil-munca in strainatate

Planuiesc sa ma intorc in tara pentru a naste si creste copilul meu. Am lucrat 5 ani in Romania pana in luna februarie 2019 cu forme legal, dupa care din luna martie, tot cu forme legale, am inceput sa lucrez in Anglia. Beneficiez de indemnizatie crestere copil in aceste conditii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:19, 13 Octombrie 2019
Ar fi bina sa intrebati la AJPIS/ANPIS, deoarece o persoană care a realizat o perioadă din cele douăsprezece luni anterioare datei naşterii copilului activităţi profesionale în alte state membre UE, SEE sau Elveţia, iar în ultima perioadă dinaintea naşterii copilului a desfăşurat activităţi profesionale în România poate beneficia de indemnizaţie pentru creşterea copilului în România.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere ... Gabriel V. Gabriel V. Buna ziua, As vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere a copilului daca am lucrat in Anglia din octombrie 2019 (inca UK era in UE) si pana in ... (vezi toată discuția)
Nelamurire oug 111/2010 art. 2 alin. 6 acomputers acomputers Buna ziua, (6) În vederea acordării drepturilor prevăzute la alin. (1), persoanele care au realizat activităţi profesionale în statele membre ale ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului zizike zizike buna seara, va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru situatia mea; eu si sotia muncim in prezent in Anglia,sotia mea este insarcinata si urmeaza sa nasca in ... (vezi toată discuția)