avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Dacă sunt studenta in ultimul an și am rămas însărcinată, pot primi indemnizație de creștere copil, și cât este aceasta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:58, 14 Octombrie 2019
Daca sunteti studenta la zi, puteti beneficia de inemnizatia pentru CCC.

Indemnizația lunară pentru creșterea copilului se stabilește în cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate în ultimele 12 luni din ultimii doi ani anteriori datei naşterii copilului.

Cuantumul minim al indemnizației nu poate fi mai mic decât suma rezultată prin aplicarea unui coeficient de multiplicare de 2,5 la valoarea indicatorului social de referință (n.m., 1.250 de lei) și nici mai mare de 8.500 lei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studenta însărcinată, ce indemnizatie de ccc ar trebui sa primesc? UNGUREANU Maria UNGUREANU Maria Bună ziua, am și eu următoarea situație. Sunt însărcinată, m.ar interesa cuantumul indemnizatiei pentru creștere copil, în condițiile în care am 8 ... (vezi toată discuția)
buna Favi Favi Bună ziua m.ar interesa care este procedura de plata a indemnizației de creștere copil în cazul unei sarcini gemelare, având în vedere ca șanț ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mama studenta CristinaMancica CristinaMancica Buna ziua! De la 1 ianuarie 2018 cum se calculeaza indemnizatia pentru mame studente? (vezi toată discuția)