avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acuzație de furt
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Acuzație de furt

Bună ziua, am și eu o întrebare prietenul meu a furat din magazin produse în valoare de 109 euro în aprilie 2019,fiind prins de agenți de pază produsele lea plătit pe loc chemînd poliția fiind acuzat de furt,de atunci nu mai știe nimic, ce se poate întâmpla fiind la prima abatere din viața lui, vă mulțumesc de un răspuns? Specific furtul a fost în Germania , prietenul meu se află în România acum,ce sancțiune poate primi,fiind la prima abatere din viața lui.
Ultima modificare: Luni, 14 Octombrie 2019
Munteanu.mirela25@gmail.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Consecinte furt popescupopescu123 popescupopescu123 Buna ziua! Acum o saptamana prietena mea a furat dintr-un magazin Kaufland cateva produse alimentare si cateva produse de ingrijire personala valuarea totala ... (vezi toată discuția)
Complice furt in supermarket Unknownartist Unknownartist Salutare! Sa va povestesc cele intamplate.. Am intrat singur intr-un supermarket si acolo m-am intalnit cu 2 prieteni care erau deja la cumparaturi, eu nu ... (vezi toată discuția)
Interdictie intrare in hipermarket puiutzubleg puiutzubleg Buna ziua, In urma cu o saptamana, am fost fara sa vreau martora unor evenimente, fiind la cumparaturi cu o prietena. Aceasta a sustras dintr-un hipermarket ... (vezi toată discuția)