avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare conform studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare conform studii

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa gasesc solutia cea mai buna pt incadrarea unei persoane conf cu studiilor absolvite , si anume:
- studii Grup Scolar Constructii-montaj, durata 2 ani - pot sa-l incadrez "taietor produse din sticla" cod cor 813108 ( pt care se cer studii medii)? ce alta solutie am in afara de "muncitor necalificat"?
- o alta persoana a absolvit "Scoala Profesionala" cu durata de 3 ani pot sa-l incadrez pe o meserie pt care se cer studii medii?
astept urgent un raspuns,
va multumesc f mult,
o zi buna!
Cel mai recent răspuns: Gabi H , utilizator 11:44, 2 Decembrie 2009
Ii puteti incadra pe posturile respective daca nu se cer alte calificari. Pentru posturile respective se cer doar studii medii nefiind nevoie de studii superoiare si durata lor este coform studiilor medii.
Buna ziua,
Multumesc f mult pt raspuns.

Angajatul are diploma de absolvire "Grup Sc. Constructii-Montaj" de 2 ani ( are in total 10 clase absolvite) , meseria "tinichigiu in constructii". Vreau sa-l incadrez la pozitia " taietor geam" cod cor 813120, este corect?

Va multumesc anticipat dvs. si tuturor celor care ma pot ajuta cu un raspuns.
O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare Daliborka Daliborka Buna ziua o persoana care a absolvit scoala profesionala( tinichigiu auto ), poate fi incadrata pe o functie cu studii medii, ca si tehnician echipamente de ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod cor Gabi H Gabi H Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa incadrez corect , conform cod C.O.R., urmatoarele activitati : 1) – consiliere clienti- angajatul lucreaza in ... (vezi toată discuția)
Studii medii luminita29 luminita29 Buna ziua. Am o nelamurire....Am un salariat angajat pe functia de lacatus mecanic.cod COR 721410 (nivel pregatire 2 - studii medii) .Are 8 clase si o ... (vezi toată discuția)