avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Gewerbe pe Germania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Gewerbe pe Germania

Buna seara...de curând am deschis un gewerbe pe Germania (construcții) dar muncesc cu acest gewerbe in Suedia...As dori sa știu ce fel de facturi pot sa aduc la sfârșit de an când se face închiderea fiscală?
Se pot aduce facturi și din afara Germaniei?
Ce trebuie sa conțină factura?
Pot fi orice tip de facturi?

Alte discuții în legătură

Gewerbe-anmeldung (pfa) in germania ContSters285379 ContSters285379 buna dimineata, am o intrebare in legatura cu un gewerbe-anmeldung (pfa) infiintat acum cateva luni in Germania. Am vorbit cu un prieten care munceste acolo ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa in germania cocaemidor cocaemidor Buna seara.I-mi poate spune cineva cu exactitate daca pot deschide un PFA doar dupa o luna de la sosirea mea in Germania?Sau trebuie sa astept ca si pentru ... (vezi toată discuția)
Gewerbe si steuernummer?? alexutza1601 alexutza1601 buna ziua...am si eu o mare dilema..acum 3 luni am venit in germania si cineva m-a ajutat sa imi fac acel gewerbe deoarece mi/a spus ca nu pot lucra fara ... (vezi toată discuția)