avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare destinatie teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare destinatie teren

Buna ziua! Sunt proprietara unui imobil si proprietara a doua locuri de parcare alipite proprietatii mele.Doresc sa schimb destinatia locurilor de parcare in teren liber.Mentionez ca doresc sa fac imprejmuirea acestui teren si sa maresc curtea interioara.Credeti ca exista un suport legal care sa-mi permita acest lucru?Am apelat la primarie ,unde am depus o cerere de eliberare a unui certificat de urbanism pentru imprejmuirea celor doua locuri(proprietate personala)si am fost refuzatabpe motivul ca in speta mea se aplica Normativ pentru proiectarea și execuția parcajelor pentru autoturisme, indicativ NP 24-97, din 28.11.1997(o aberatie)Locul de parcare exista deja si a fost facuta receptia de catre primarie(nu inteleg cum a primit aprobare dezvoltatorul sa faca loc de parcare daca el nu avea spatiu suficient,sa construiasca 4 locuri de parcare lipite de geamul meu).Acum cand eu vresu sa fac imprejmuire se aplica Normativul?

Alte discuții în legătură

Dimensiuni legale loc de parcare maneagheorghe10 maneagheorghe10 Ce dimensiuni legale trebuie să naibă un loc de parcare cumpărat odata cu apartamentul? (vezi toată discuția)
Nerespectare dimensiuni minime loc de parcare privat utilizator128231231 utilizator128231231 Buna ziua, I. Introducere: S-a incheiat un contract de vanzare-cumparare a unei cote indivize de 12mp dintr-un teren inscris in CF, cota corespunzatoare ... (vezi toată discuția)
Dimensiuni parcare subterana adrianpopa92 adrianpopa92 Buna ziua! Doresc constructia unui sediu de firma cu parcare proprie in subteran. Care sunt normativele privind proiectarea unui loc de parcare? Latimea ... (vezi toată discuția)