avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 283 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Cum pot executa pe cineva silit daca are domociliul in spatiul U.E.?
Trebuie sa incep procedura in tara respectiva?
Este vorba de persoana fizica
Cel mai recent răspuns: eye , utilizator 23:06, 7 Decembrie 2009
Se poate obtine titlu executoriu european, luati legatura cu un avocat sau executor judecatoresc
Dar dupa cate stiu eu executarea se face in instanta in care isi are debitorul domiciliul iar acesta nu are un domiciliu in Romania
Daca aveti titlul executoriu impotriva acestuia, trebuie sa faceti demersurile necesare in vederea recunoasterii hotararii in statul respectiv (se face dupa legislatia interna a fiecarui stat membru).
Apoi treci la executarea hotararii in statul respectiv. Este o procedura costisitoare si trebuie sa fiti sigur ca persoana are domiciliul in statul respectiv, pentru a nu obtine toate acetele si apoi sa constatati ca s-a mutat, nu detine bunuri sau nu are un loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ContSters112624 ContSters112624 Asi vrea sa stiu ca atunci cand se face o exectare silita si cer o poprire trebuie sa cer si executarea silita imobiliara? Daca cer executarea silita ... (vezi toată discuția)
Obtinerea certificatului de executare european vilbuc vilbuc Am obtinut o hotarare judecatoreasca irevocabila si executorie in urma respingerii cererii in anulare la hotararea data pe legea 119/ 2007. Deoarece ... (vezi toată discuția)
Somatie de plata europeana ENGFULL ENGFULL buna ziua sunt novice in legislatie dar mai ales in practica \"europeana \" in schimb ma confrunt cu diverse dosare cu \"straini \" in principal de ... (vezi toată discuția)