Putem cere conform art 906
2. dreptul înscris a fost greșit calificat;
Intrucat s-a impartit 52% din 551 mp, teren scos in evidenta si marcat exact suprafata vanduta.
Iar dupa vanzare cumparatorul a impartit 52% din 609 mp, adica a masurat si o suprafata de 58 mp in plus ( care a nu a fost supus succesiunii intre mostenitori si nici impartit sau vandut).
Cumparatorul a gresit sau a profitat de fapul ca erau 58 mp in plus si a indus instanta in eroare ca ar fi avut dreptul si asupra acelui teren sa fie impartit, desi nu era calculat la vanzare acel teren.
Credeti ca putem invoca art 906? Sau articolul 509 revizuire?
Contestatie in anulare? Pentru ca a fost omis un act important care ar fi schimbat soarta hotararii si nu a fost pus la dispozitie de cumparato, iar eu doar acum am aflat de acest document ca ar fi existat, dupa ce am consultat dosarul si am scos actul din arhiva judecatoriei din 78.
Intrucat nu s-a luat in cosiderare un act important si s-a impartit terenul in mod gresit.
Actul nu a fost pus la dispozitia instantei in mod intentionat de catre cumparator ca motiv sa se aleaga cu mai mult teren gratis.
In sensul ca in loc sa se imparta 52% din 551 cat a cumparat, a fost mai favorabil sa imparta 52% din 609 desi nu avea acest drept si a dus instanta in eroare prin prisma faptului ca a retinut un act important in care era incercuit suprafata exacta pe care l-a cumparat, nu avea drept sa imparta si o alta suprafata care nu i-a fost vanduta.
Revizuirea
seriosuu
Buna ziua,
Daca s-au intamplat urmatoarele lucruri.
Care sunt sansele sa se admita o revizuire?
1. s-a pronunțat asupra unor lucruri care nu s-au ... (vezi toată discuția)
Rectificare teren
seriosuu
Aceasta problema de care scriu este un proces care l-a avut maicamia in 98-99.
Vreau sa fiu 100% convins ca nu se poate face nimic, avand in vedere ca ... (vezi toată discuția)