avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 891 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... certificat de casatorie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

certificat de casatorie

Este conform legii, sa fiu dat in judecata de primaria de care apartin deoarece, functionara a facut erori in transcrierea certificatului de casatorie, eu fiind casatorit in Republica Moldova.
2. Ce penalitati atrag daca nu radpund citatiilor eu locuind momentan in Republica. Moldova?

Alte discuții în legătură

Transcrierea certificatului de casatorie civila emis de autoritatile straine(libaneze) mariana_mariana mariana_mariana Buna ziua. Sunt cetatean roman cu resedinta in Republica Moldova(am certificat de nastere roman, pasaport simplu electronic roman, nu am buletin de identitate, ... (vezi toată discuția)
Casatorie cetatean republica moldova gmggmg gmggmg Sunt cetatea Roman si as vrea sa ma casatoresc cu o cetateanca Republica Moldova. M-ar interesa actele necesare atit mie cit si persoanei din Moldova pentru ... (vezi toată discuția)
Hotarirea judecatoreasca data de alta tara e echivalenta in rominia? moraru camelia moraru camelia divortul a fost facut acolo unde s-a incheiat si casatoria(in afara ROMINIEI).detinind ambii dubla cetatenie,daca fac transcrierea la certificatul de divort in ... (vezi toată discuția)