avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Mai exista Registrul Operatorilor Intracomunitari??
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Mai exista Registrul Operatorilor Intracomunitari??

Nu stiu daca mai exista ROI. Daca am un SA inregistrat in ROI si s-au schimbat administratorii, se mai fac procedurile de inregistrare a modificarilor in ROI?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:27, 24 Octombrie 2019
Da.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_438...
Imi este putin neclar, deoarece prevederile referitoare la ROI din Codul Fiscal au fost abrogate.

POPA GHEORGHE a scris:

Da.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_438...

Ar trebui sa cereti explicatii suplimentare la fisc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrarea in scopuri de tva si registrul operatorilor intracomunitari  Gabriela Monica Ionescu Gabriela Monica Ionescu [b]Operatiunile intracomunitare pentru care este obligatorie inscrierea in ROI sunt:[/b] - livrari intracomunitare de bunuri care au locul in Romania si care ... (vezi toată discuția)
Regulament intern liceu vs. statutul elevului ficusmaster ficusmaster Buna ziua! Intre Statutul elevului si un regulament intern dintr-un liceu, cine are prioritate de \'respectare a legii\'? Va spun exact problema: comitetul de ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare de bunuri Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, Va rog frumos ajutor in urmatoarea problema: Un SRL platitor de TVA la trimestru intentioneaza sa achizitioneze bunuri din Italia. Ce pasi ... (vezi toată discuția)