avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dosar blocat la politie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dosar blocat la politie

Buna ziua, in cazut accidentului cu decesul soferului...a trecut 1 an de la accident iar dosatul e blocat la poltie pe motiv ca nu gaseste martorul de la fata locului cand sa produs evenimentul pt a da o declaratie sa poata fi trimis dosarul la parchet.....ce e de facut in cazul asta...asteptam ani de zile pana dam de acel martor sau sunt alte solutii?.....va multumesc
Cel mai recent răspuns: Petronikc4 , utilizator 11:27, 26 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~
Da, daca nu angajati avocat specializat in urgentarea cazurilor penale slabe sanse sa urgentati ceva.
Merg greu de regula aceste dosare si doar cu titlu de urgenta se ajunge la urgentari dar numai in cazul in care se ocupa avocatul.de caz si desluseste itele.
Ultima modificare: Joi, 24 Octombrie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Pai am un o firma de avocatura care se ocupa de victimile accidentelor rutiere dar....trebuie sa insist mai mult la dumnealor.....va multumesc

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, daca nu angajati avocat specializat in urgentarea cazurilor penale slabe sanse sa urgentati ceva.
Merg greu de regula aceste dosare si doar cu titlu de urgenta se ajunge la urgentari dar numai in cazul in care se ocupa avocatul.de caz si desluseste itele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier cu 32 victime, caz musamalizat. Laszlo Bicsak Laszlo Bicsak Buna ziua, Va rog sa analizati speta de mai jos si va rog sa dati cu parerea, ce se poate face, daca se mai poate face ceva: Accidentul rutier a avut loc in ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime- cat timp dureaza solutionarea dosarului? rosescu_matei rosescu_matei am avut un accident rutier in vara la Constanta , am fost eu vinovat si victimele nu au avut pretentii dar nici nu li s-au luat declaratii. de atunci ma tot ... (vezi toată discuția)
Accident rutier burghezan burghezan Buna ziua. In data de 09.08.2012 am produs un accident rutier. Circulam pe banda a 2 -a in apropierea unei treceri de pietoni semaforizata. Soferul din fata ... (vezi toată discuția)