avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Doua activitati, acelasi spatiu, aceeasi firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Doua activitati, acelasi spatiu, aceeasi firma

Buna seara. Detin o firma care are ca activitate comert cu prajituri (cofetarie, doar desfacere). Doresc ca in acelasi spatiu sa mai am o activitate de magazin alimentar mixt, inclusiv mezeluri si carne proaspata. Intrebarile mele sunt: 1. Pot avea aceeasi casa de marcat pt aceste doua activitati? 2. Pot vinde mezeluri si carne proaspata pe codul caen 4711? Multumesc

Alte discuții în legătură

O cladire, 2 activitati, aceeasi firma gianina stanescu gianina stanescu Buna ziua. Detin o firma care are ca activitate comert cu prajituri (cofetarie, doar desfacere). Doresc ca in acelasi spatiu sa mai am o activitate de magazin ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4711 mikiba mikiba Buna seara Astazi am avut un control (la maagazin) de la politia locala si m-au debusolat in privinta autorizarii codului CAEN . Eu am autorizat codul CAEN ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin mixt gabygrass gabygrass Buna ziua va rog frumos puteti sa-mi spuneti daca am o intreprindere familiala deschisa pe agricultura inclusiv culturi de legume pot deschide un magazin mixt ... (vezi toată discuția)