avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Oportunităţi de colaborare Propunere colaborare
Discuție deschisă în Oportunităţi de colaborare

Propunere colaborare

Firma de contabilitate si expertiza contabila doreste colaborare cu cabinet avocatura in vederea extinderii clientelei.
Oferim comision de intermediere avantajos.
mail : office@miruxcontab.ro
tel : 0740/877.537
Cel mai recent răspuns: cori30 , utilizator 17:49, 1 Noiembrie 2006
Sunt avocat, titular cabinet , si doresc sa am mai multe informatii despre propunere!0722631673 Alina Manciu

Sunt avocat, titular cabinet , si doresc sa am mai multe informatii despre propunere!0722631673 Alina Manciu
Daca va intereseaza colaborarea cu o firma de contabilitate4 si audit, mi-ar face placere sa ne auzim mail: barbycori@yahoo.com. O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare expert contabil maria3000 maria3000 Doresc colaborare cu expert contabil pentru certificare bilanturi si asociere firma contabilitate. (vezi toată discuția)
Colaborare cu societate de contabilitate Valeriu Chirita Valeriu Chirita Societate de consultanta in afaceri si management solicitam colaborare cu societate de contabilitate/audit pentru largirea paletei de servicii acordate ... (vezi toată discuția)
Colaborare cabinet de avocatura / avocat syncotelecom syncotelecom Companie de telecomunicatii cautam cabinet de avocatura sau avocat in vederea unei colaborari de lunga durata cu scopul reprezentarii acesteia in diverse ... (vezi toată discuția)