avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Masina second-hand
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Masina second-hand

Buna ziua,
Am cumparat o masina second hand la care am descoperit ca are turbo defect si probleme la cutia de viteze, am cumparat masina de la o firma. Momentan nu stiu daca persoana a scris in contractul de vanzare cumparare persoana fizica sau firma, deoarece actele sunt la rar. Mentionez ca mi s-a emis un contract de garantie pentru 3 luni in ceea ce priveste motorul si cutia, dar vanzatorul refuza repararea cutiei de viteze si turbo chiar daca la turbo a recunoscut ca a fost schimbat inainte de a vinde masina si pentru cutia de viteze am garantie3 luni din care a trecut abia o luna. Ce as putea sa fac impotriva lui? Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! ce sanse de castig as avea daca intentez un proces ... emiliapem@yahoo.com emiliapem@yahoo.com Buna ziua ! Ce sanse de castig as avea daca intentez un proces ptr vicii ascunse ... in urma cu o saptamana am cumparat o masina a unei cunostinte comune... ... (vezi toată discuția)
Garantie autovehicul second hand leasing mrl80 mrl80 am achizitionat un camion second hand printr-o firma de leasing. in termen de 5 luni s-a defectat motorul. in calitate de cumparator nu am dreptul la garantie ... (vezi toată discuția)
Buna seara! recent am cumpărat o mașina de la un parc auto ... anamaria317 anamaria317 Buna seara! Recent am cumpărat o mașina de la un parc auto și la 3 zile a început sa pice toată. Când am testat mașina (10-15 minute) ca mai mult nu s-a ... (vezi toată discuția)