avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1065 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie autovehicul second hand leasing
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie autovehicul second hand leasing

am achizitionat un camion second hand printr-o firma de leasing. in termen de 5 luni s-a defectat motorul. in calitate de cumparator nu am dreptul la garantie chiar daca este second hand? firma de leasing avea obligativitatea conform legii sa-mi ofere garantie sau nu?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Iunie 2013
mrl80, utilizator
Cel mai recent răspuns: Publitrad SRL , Traducator autorizat 19:55, 12 Iunie 2013
Din experienta mea cu firmele de leasing si masinile second - hand, nu firmele de leasing acorda garantie, ci dealerul de la care ati luat masina. Sunt unii care dau garantie 6 luni - 1 an pentru motor si cutie (cel putin cei care se respecta si carora le pasa de clienti) si unii pe care ii doare undeva, si vor numai sa vanda masina cat mai repede. Ar fi trebuit sa discutati cu dealerul. Nu cred ca firma de leasing are ceva a face. aceasta iti vrea ratele si cam atat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantie auto Gabriel-Madalin Gabriel-Madalin Buna ziua. Abia am cumparat o masina second hand in sistem leasing printr-un dealer care acesta a oferit garantie 3 luni in contract dupa spusele lui doar ... (vezi toată discuția)
Asistenta reziliere contract lesing auto picasso2679 picasso2679 Va rog sa ma ajutati cu un sfat legat de felul cum ar trebui sa procedez in situatia urmatoare: In 2010 am achizitionat un auto vw golf6 in leasing pe o ... (vezi toată discuția)
Garantie la masinile second hand si la piesele din dezmembrari harygroup harygroup Buna ziua, Activam in domeniul vanzarilor auto si a dezmembrarilor auto, noi oferim clientilor nostii garantie pentru piesele cumparate si pentru masinile pe ... (vezi toată discuția)