avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Numele dupa divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Numele dupa divort

Daca la divort sotia primeste permisiunea de pastrare a numelui iar,ulterior,doreste sa revina la numele anterior casatoriei exista posibilitate legala?
Cel mai recent răspuns: Chiriac Tiberiu Gabriel , utilizator 09:45, 27 Octombrie 2019
Pe cale administrativă poate să revină la numele avut anterior încheierii căsătoriei pentru a avea nume comun cu alți membri ai familiei.
Lamurit.Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua alemate1974 alemate1974 Am divortat de fosta sotie acum 5 ani. Dupa divort ea a ales sa-mi pastreze numele. Avem o fetita de 8 anisori care normal imi poarta numele. Credeti ca este ... (vezi toată discuția)
Care este procedura schimbarii numelui CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 doresc sa imi schimb numele de familie care este procedura si ce acte imi trebuie? multumesc (vezi toată discuția)
O amica are o problema alinagr alinagr Buna ziua.Am o amica ce are o problema.Va dau mai jos mesajul ei si sper sa gaseasca rezolvare.Multumesc [b][quot]Tocmai ce am facut 4 ani de la nunta si am ... (vezi toată discuția)