avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 183 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... locuinta copiilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

locuinta copiilor

Daca as vrea sa plec cu doi copii ce sanse ar avea tatal copiilor sa ii opreasca? copii fiind minori 1an jumate si 5 ani, am avut o cearta si soacra mea a venit sa ii smulga din bratele mele sa plec dar fara copii ca ea imi demonstreaza ca copii vor ramane la ei si eu sa plec singura pe usa , motiv pt care eu nu am plecat stiind ca asta vrea , totul a plecat de la viciul bauturii pe care tata il are , binenteles ca eu ma lupt pt copii va rog un ajutor !!!
Ultima modificare: Miercuri, 13 Noiembrie 2019
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 14:02, 27 Octombrie 2019
Dacă ați luat această decizie, plecați cu minorii, intentați acțiune de divorț, solicitând stabilirea domiciliului lor la dvs, pensie de întreținere, etc!
Pe cale de ordonanță, președințială puteți solicita stabilirea vremelnică a domiciuliului lor la dvs, până la soluționarea procesului de divorț!
Buna ziua,
1. Plecati CU COPIII nu fara.
2. formulati imediat cerere de divort in instanta solicitand exercitarea in comun a autoritatii parintesti, stabilirea domiciliului minorilor la mama, stabilirea unei pensii de intretinere pentru minori.
3. daca ii stiti violenti fizic sau verbal atunci solicitati IMEDIAT si un ordin de protectie impotriva sotului si soacrei.
Solicitati ajutorul unui avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copii la bunici cât mama e plecată la muncă în străinătate 85ana85 85ana85 Buna.daca duc copii la parinti mei si eu nu sunt divortata de el doar suntem despartit el poate sa mii ia de acolo daca eu plec in strainatate ? (vezi toată discuția)
Tatal bataus nu permite mamei sa isi vada copii(acestia fiind luati de el) mariana cute mariana cute Buna ziua.Probabil in acest subiect se vor recunoaste multe persoane.Am o ruda care s-a casatorit acum 5 ani cu un barbat care l-a inceput era curat ca ... (vezi toată discuția)
Fuga mamei cu un copil de 3 luni Beatrice. Beatrice. Buna ziua. Sunt mamă a unui copil de 3 lunițe. Nu sunt casatorita demult, deoarece ne-am casatorit imediat dupa nasterea copilului. Căsnicia sau, relatia ... (vezi toată discuția)