avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Injurii pe Facebook
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Injurii pe Facebook

Bună seara! În momentul în care cineva adresează injurii pe internet Facebook mai exact în privat la ce categorie se încadrează?
Ultima modificare: Duminică, 27 Octombrie 2019
Barbacariu Ana Maria, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 09:38, 28 Octombrie 2019
In privat adica un prieten v-a insultat? aveti contul public?
Amenințări și injurii la adresa mea. E contul meu personal de Facebook și îmi trimite mesaje de amenințări.
Adrian Dimitriu a scris:

In privat adica un prieten v-a insultat? aveti contul public?

Nu e prieten în nici un caz
blocati-i accesul la contul dvs
Sa ii blochez accesul ok, o fac și pe asta dar nu ma mulțumesc cu atât (injurii, amenințări,) credeți ca se limitează doar la blocare de cont?
Adrian Dimitriu a scris:

blocati-i accesul la contul dvs

Alte discuții în legătură

Hartuire cybernetica, furt de identitate MariaA12 MariaA12 Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu informatii in urmatoarea problema:fostul iubit si a asumat identitatea mea pe facebook,publicandu mi datele personale ... (vezi toată discuția)
Furt de identitate,hartuire si amenintare pe internet gughi88 gughi88 Buna ziua, Am o mare problema de 2 ani de zile. O anumita persoana,anonima si-a facut un cont de facebook cu pozele mele.Am contactat facebook-ul,au sters ... (vezi toată discuția)
De un an sunt hărțuită pe facebook, aproape constant, de o persoană care pare că are tulburări psihice. pot să fac ceva concret ca să înceteze această situație? Camelia2312 Camelia2312 Buna ziua, De 1 an an de zile, cu pauze, ce e drept, sunt hartuita on-line pe facebook, imi agreseaza insulte ( pe profil sau personal, dar si in grupuri ... (vezi toată discuția)