avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum imi dau seama daca am permisul anulat sau suspendat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum imi dau seama daca am permisul anulat sau suspendat

Buna ziua,

In urma dosarului cu numarul 24829/299/2019 avand ca obiect punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat (art.334 NCP) art.334 alin.1 C.p. şi art.334 alin.2 C.p. , mi-a fost retinut permisul (normal), insa a trecut aproape un an de cand fapta a fost savarsita si pana acum nu am primit nici-o veste referitoare la posibilitatea de a mai conduce.

Cum pot afla sau ce trebuie sa fac (daca se poate) sa intru inapoi in posesia acestuia?
Am citit ca pot intra in posesia acestuia abia dupa condamnare insa nu stiu cat de adevarate sunt aceste informatii.

Multumesc anticipat !
Daca hotararea ramane definitiva, vi se restituie permisul.
Trebuie sa depun cerere?
Sau trebuie sa solicit undeva acest lucru?

Editat de moderator- nu este nevoie sa citati mesajul anterior/lecturati regulamentul
Ultima modificare: Marți, 29 Octombrie 2019
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Cu hotararea legalizata si dovada, mergeti la politie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conducere cu numere false cosmin19990702 cosmin19990702 Am condus o masina caruia i-am aplicat alte numere de inmatriculare fata de cele care ii apartineau,dupa care am fost oprit de politie si luat la sectie pentru ... (vezi toată discuția)
Buna - numere expirate, permis retinut tigan2016 tigan2016 as dori un raspuns va rog sa ma ajutati in data de 22 11 2016 am fost oprita cu masina de un organ de politie si mi-a spus ca numere sunt ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis conducere Monica@yahoo Monica@yahoo Ia fost suspendat permisul de conducere fiului meu pentru condus mașina cu nr roșii expirate este posibil? (vezi toată discuția)