avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Exonerare amenda STB
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Exonerare amenda STB

Acum 2 saptamani am fost acostat de un nesimtit controlor STB zicandu-mi ca nu am validat, desi validorul nu functiona corespunzator acesta m-a amendat cu suma de 500 ron, bleg am fost ca i-am dat buletinul, dar ma ameninta cu jandarmii si m-am speriat, ulterior mi-a venit acasa, nu am semnat primirea acestuia si am inteles ca se va gasi la primarie cand se va platii impozitul anual. Intrebarea este pot sa ma duc la stb in acest moment sa platesc doar 50 ron intrucat nu aveam niciun ban la mine in acel moment ? Sau trebuie facut dosar in instanta ? Referitor la aceasta ultima varianta, ce protocoale ar trebui sa urmaresc intrucat nu am mai avut de a face cu asemenea incidente. Mentionez ca sunt student si imi expirase abonamentul de cateva zile si nu aveam timp sa mi-l reinnoiesc,asa ca mi-am reincarcat o cartela cu 2 lei si am validat-o in autobuz, mentionez ca validatorul nu a scos niciun sunet, era si imbulzeala mare si fix pe mine au sarit. Multumesc, o seara buna.

Alte discuții în legătură

Buna ziua, astazi am urcat intr-un autobuz stb r din statia aeroport ... Mihai Bertan Mihai Bertan Buna ziua, astazi am urcat intr-un autobuz STB R din statia Aeroport Baneasa spre aeroportul Henri Coanda. Cand am ajuns in dreptul statiei de la Institutul ... (vezi toată discuția)
Amenda stb adda001 adda001 Buna ziua! Am intampinat ieri o problema in STB. M-am grabit sa prind autobuzul si am uitat sa-mi platesc calatoria prin mesaj. In mod normal am abonament de ... (vezi toată discuția)
Taxa/amenda stb Nelu7 Nelu7 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati cu o consultanta asupra situatiei urmatoare : Am urcat in autobuzul STB, mi-am cautat loc, apoi am trimis sms-ul ... (vezi toată discuția)