avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 338 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul punctaj lunar conf artic. 87(3) din Legea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul punctaj lunar conf artic. 87(3) din Legea 127/2019

Pt. a-mi calcula punctajul lunar, va rog să-mi explicați artic 87(3) din Legea 127/2019 și anume:
Ce înseamnă raportarea(înseamnă împărțirea?) venitului brut.............la castigul salarial mediu brut........din anul respectiv.
Unde pot să găsesc câștigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat din anul respectiv ?Mă intereseaza anii 1978-1996 și 2004-2005.
De asemenea artic 83(1)b),c)
Multumesc

Alte discuții în legătură

Legea 127/2019 soriniarca soriniarca Cum se calculeaza un punct de pensie si care este stagiul complect de cotizare pentru barbati , la ce varsta pot fi pensionat daca am 58 ani (vezi toată discuția)
Formula punct pensie stagiu lunar Sori19 Sori19 Rog formula calcul punct pensie stagiu lunar. Caz concret in anul2018 luna05. VENIT TOTAL=CONDITII NORMALE=5165, SALAR MEDIU BRUT=4494, ... (vezi toată discuția)
Salariul mediu brut Tenc Tenc De la 1 septembrie punctajul lunar se calculează prin raportarea venitului brut lunar realizat sau, după caz, a venitului lunar asigurat, care a constituit ... (vezi toată discuția)