avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Tururi ghidate Bucuresti
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Tururi ghidate Bucuresti

Buna seara,
Ma intereseaza sa organizez tururi ghidate in Bucuresti. Exista o lege care sa`mi precizeze ce conditii trebuie sa indeplinesc? Sau ma puteti ajuta dvs cu privire la conditiile necesare ptr astfel de tururi?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:39, 30 Octombrie 2019
Urmati un curs de ghizi locali si apoi cu diploma pe care o s-o primiti la finalul cursului, mergeti la registrul cometului sa va autorizati ca pfa, apoi la finante veti depune declaratia unica si va luati si casa de marcat portabila pentru a da bonuri la participanti pentru tariful incasat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fotograf fara acte Alexandru N Cristian Alexandru N Cristian Salut, este posibil sa gresesc categoria[ in acest caz, va rog sa ma redirectionati la categoria buna]. Fac poze intr-un club de noapte de ceva timp[ fara ... (vezi toată discuția)
Acte firma ghid turistic Gigigxg Gigigxg Buna seara as dori și eu sa știu ce acte îmi trebuie sa îmi deschid o firma de ghid turistic ! Am terminat cursul de ghid ! Va mulțumesc anticipat (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa Katiusha Katiusha Stie cineva cum imi tin singura contabilitatea pentru un pfa? Mi-am deschis un pfa prin care realizez decorul pentu evenimente (nunta botez etc) Obiectele de ... (vezi toată discuția)