avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Declaratie falsa, inselaciune
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Declaratie falsa, inselaciune

La ancheta sociala realizata la fostul sot, apare ca este inginer programator desi stiu ca la data divortului nu detinea nici o diploma desi terminase o facultate din cele acreditate mai tarziu. Am depus o plangere la politie pentru inselaciune si declaratie mincinoasa in fata reprezentantului Directiei de Asitenta Sociala. Culmea ca la data respectiva plateste pensie cuantumul din 25% din minim pe economie net fara studii superioare.
In adeverinta de salariu apara ca programator, in adresa de la ITM apare ca programator de sistem informatic. Din ce am studiat pentru functiile acestea trebuie sa ai studii superioare? Angajatorul trebuie sa solicite diploma de finalizare a unei institutii de invatamant superior?
Oricum daca plateste pensia corect si nu are studii superioare, cum as putea sa-l incadrez pentru o plangere penala?
Iar in cazul in care poate chiar si-a obtinut o diploma si nu plateste corect suma , in ce articol de lege as putea sa-l incadrez ?
Precizez ca pentru prima situatie, am primit un raspuns ciudat ca a fost transmis catre procuror cu propunere de clasare.
Problemele dvs le rezolvati la instanta civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare incadrare Catalina.Drg Catalina.Drg Buna ziua, Am terminat in iulie 2017 ciclul de studii superioare la Facultatea de Antreprenoriat, Ingineria si Managementul Afacerilor, in cadrul ... (vezi toată discuția)
Incadrare bibliotecar flaner flaner Buna ziua intrebarea mea ar fi daca cineva cu studii superioare in teologie-asistenta sociala este incadrat legal ca bibliotecar cu studii superioare la o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, daca un angajat din domeniul it a finalizat studiile ... o.foleanu@house-of-communication.com o.foleanu@house-of-communication.com Buna ziua, Daca un angajat din domeniul IT a finalizat studiile superioare, insa nu si-a sustinut lucrearea de licenta, mai intra la persoane scutite? Sau ... (vezi toată discuția)