avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Aviz directia cultura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Aviz directia cultura

Buna seara! Sunt in curs de deschidere a unui salon de tatuaje, pentru care am mers si la dsp. De acolo mi au cerut schimbarea destinatiei spatiului si m au pus sa fac un perete de rigips pentru a forma o camera de depozitare. Am scos certificat de urbanism si pt sutorizatie de construire printre altele au crrut aviz directia de cultura. E nevoie pt in perete de rigips de aviz...se poate obtine un acord doar..fiind vorba de o lucrare demontabila? Pentru ca am inteles ca poate dura f mult timp emiterea lui. Mentionez ca e in centrul orasului pe o strada unde functioneaza si alte saloane de cosmetica..deci nu e o cladire istorica. Multumesc!

Alte discuții în legătură

Patrimoniu emanuelbezerita emanuelbezerita Am de facut o firida intr-o zona unde peretele era fragil intr-o cladire de patrimoniu.Plus mici reparatii.Peretele in care am facut firida e comun cu al unor ... (vezi toată discuția)
Distanta intre constructii jjjrz jjjrz Am cumparat un teren situat la 3 m de un bloc. Locatarii nu sunt de acord ca eu sa construiesc pe acel teren pentru ca le iau lumina soarelui desi construiesc ... (vezi toată discuția)
Cladire de patrimoniu anaoi75 anaoi75 Am o ruda care locuieste intr-un apartament (si e proprietar al acelui apartament) dintr-o cladire de patrimoniu si in ultima vreme se confrunta cu o problema: ... (vezi toată discuția)