avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cartea funciară
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cartea funciară

Doresc să aflu dacă pentru biroul administrației, magaziile de materiale, atelierul mecanic, spălătoria, uscătoria, centrala termică, podul, etc se încadrează în spațiile cu altă destinație și trebuie întocmit documentație cadastrală separată.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 11:20, 5 Noiembrie 2019
Dumneavoastra ne intrebati pe noi in forum, cand toate aceste informatii sunt cuprinse in documentele de proprietate ale fiecarui proprietar...
Totusi, puteti merge la ANCPI sa solicitati o Carte funciara pentru informare, cat si alte amanunte din care sa aflati ceea ce ne intrebati.
Succes!
Precizez încă o dată dacă este necesară o carte funciară pentru :
biroul administrației,
magaziile de materiale,
atelierul mecanic,
spălătoria,
uscătoria,
centrala termică,
podul, etc?

Aceste spații nu pot fi incluse in documentele de proprietate ale fiecarui proprietar.

Undeva trebuie sa existe o Carte tehnica a constructiei, unde putet gasi mai multe informatii.
Apoi, toate aceste spatii comune trebuie sa fie descrise in documentele necesare asociatiei de proprietari.
Mai mult nu va pot comunica.
Ce stiu eu, este ca toate aceste spatii comune, sunt incluse in cota-parte indiviza de proprietate a fiecarui proprietar si procentul de cpi este inscris in documentul de proprietate.
La ce va trebuie carte funciara pentru aceste spatii, nu stiu, ce stiu este ca aceste spatii pot fi folosite de catre proprietari conform hotararilor luate de catre membrii as. prop.
Pot fi folosite in comun sau individual.
In principiu, aceste spatii nu se pot instraina decat urmand o procedura foarte complicata si atunci, pentru folosinta individuala se prefera inchirierea sau concesiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare cornel1592 cornel1592 Blocul in care locuiesc este construit intre anii 1936-1938 si dispune de: biroul administratiei, 3 incaperi pentru atelierul mecanic, o magazie de ... (vezi toată discuția)
Intretinere zkostel zkostel am cumparat un apartament intr-un cartier rezidential dar nu m-am mutat deocamdata , dar la intretinere mi se impune sa platesc ( administratia fiind de la ... (vezi toată discuția)
Calcul caldura la bloc adriandan20 adriandan20 cum se recalculeaza cota parte individa pentru calcul caldura bloc multumesc (vezi toată discuția)