avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot proceda pentru a sesiza autoritatile in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot proceda pentru a sesiza autoritatile in situatia de fals si uz de fals

Buna ziua, in anul 2016 am intemeiat o Asociatie impreuna cu inca 5 persoane, fiind membrii fondatori. Deoarece asociatia are scop lucrativ (lucru netrecut in statut) avea nevoie de o societate comerciala prin care sa isi desfasoare comercializarea produselor finite. In anul 2017, in cadrul uneia din adunarile generale, s-a hotarat infiintarea unei societati cu raspundere limitata, dar nu s-a cazut de accord cu actionariatul. Cu toate acestea, presedintele Asociatiei, a intocmit si depus la registrul comertului toata documentatia prin care Asociatia detine 45% iar restul de 55% sunt detinute de acesta(presedintele asociatiei). Pentru aceasta a fost nevoie de o Hotarare AGA a consiliului director al Asociatiei (consiliu din care eu fac parte in calitate de Vicepresedinte) prin care Asociatia isi da acordul sa fie asociata in acest SRL. Aceasta hotarare AGA a fost facuta FICTIV de catre dl. presedinte si au fost FALSIFICATE toate semnaturile membrilor fondatori ai Asociatiei. Inclusiv semnatura mea. Toate aceste acte intocmite in fals, au fost depuse iar societatea a fost infiintata. In acest moment aceasta are activitate economica in conditiile in care ea a fost intemeiata cum am scris mai sus. Intrebarea mea este daca exista o cale prin care pot sesiza institutiile statului care la randul lor sa se autosesizeze cu privire la aceasta fapta de fals si uz de fals. Sau orice solutie este binevenita
Cel mai recent răspuns: ST170 , utilizator 12:55, 30 Octombrie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actul aditional modificare statut asociatie neguvernamentala daniela_stanescu2015 daniela_stanescu2015 Buna ziua, am nevoie de ajutor in privinta intocmirii unui act aditional de prelungire mandat si consiliu director. Asociatia are cinci membrii fondatori din ... (vezi toată discuția)
Asociatie - actualizare statut/act constitutiv - cine semneaza statutul si actul constitutiv? sebastian2020 sebastian2020 Buna, ziua. Avem o Asociatie in care am fost 5 fondatori, tot cu 5 membrii in Consiliul Director. Acum suntem 11 membri, 2 dintre fondatori nu mai ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie religioasa Mihaiela  Teodora Popa Mihaiela Teodora Popa As dori sa stiu daca ma puteti ajuta cu un model de act constitutiv si statut pentru asociatie religioasa.Nedumerirea mea este daca atunci cand ma refer la ... (vezi toată discuția)