avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Consecințele plecării de acasă
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Consecințele plecării de acasă

Care sunt consecințele daca o fată de 16 ani pleacă de acasa la iubitul ei de 20, au împreună un an și 2 luni de relație iar părinții din partea fetei nu sunt de-acord, mentionez ca cei doi nu au avut relații sexuale si este vorba doar de o relație (văzut si vorbit), mentionez si faptul ca fata dorește sa rămână la el si să își continue liceul mai departe ținând cont că nu este obligata nici forțată de băiat să se mute împreună.

Alte discuții în legătură

Prietena mea în vârstă de 16 ani, vrea sa plece de acasă.... Izi_27 Izi_27 Prietena mea în vârstă de 16 ani, vrea sa plece de acasă (nu se mai înțelege cu părinți ei) și să se mute împreună cu iubitul ei care este major. ... (vezi toată discuția)
Iubita mea doreste sa plece de acasa alexcristea21 alexcristea21 Buna ziua Iubita mea doreste sa pleace de acasa , parinti ei nu sunt de acord cu aceasta relatie , i-au luat telefonul , au batut-o , au amentintat-o ca o ... (vezi toată discuția)
Corupere minora de 16 ani de catre un barbat mult mai in varsta codita-dorin codita-dorin Am o fata de 16 ani.Este indragostita de un barbat mult mai in varsta ca ea,si vrea sa se mute la el.Exista vreo procedura legala care sa imi permita sa nu o ... (vezi toată discuția)