avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Prietena mea în vârstă de 16 ani, vrea sa plece de ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Prietena mea în vârstă de 16 ani, vrea sa plece de acasă....

Prietena mea în vârstă de 16 ani, vrea sa plece de acasă (nu se mai înțelege cu părinți ei) și să se mute împreună cu iubitul ei care este major. Ar avea toate condițiile daca ar locui împreună cu iubitul ei. Problema este că părinți ei nu sunt de acord cu acest lucru și vor să-l de-a la poliție pe băiat.
1. Ce s-ar putea întâmpla dacă fata pleacă de acasă mutându-se cu iubitul ei?
2. Ce probleme ar avea băiatul daca locuiește cu fata, daca este dat la poliție?
3. Daca se întrețin relații sexuale între cei doi, fată fiind de acord, din bună voință, ce probleme ar avea băiatul daca este dat la poliție de către părinți fetei? Ar fi judecat pentru corupere de minori dacă fata declară că a acceptat din bună voința și s-ar opune ca el sa fie pedepsit pentru că au întreținut relații sexuale?
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Iulie 2021
Izi_27, utilizator

Alte discuții în legătură

Poate fi acuzat de corupere? cryssa2807 cryssa2807 Buna seara ! Intrebarea ce urmeaza o pun pentru o prietena buna care nu are internet si ma rugat pe mine daca pot sa ma interesez insa pe net nu am gasit ceva ... (vezi toată discuția)
Vrea sa plece de acasa amy02 amy02 Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)
Consecințele plecării de acasă razvan_arburg razvan_arburg Care sunt consecințele daca o fată de 16 ani pleacă de acasa la iubitul ei de 20, au împreună un an și 2 luni de relație iar părinții din partea fetei ... (vezi toată discuția)