avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 175 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional de modificare a fisei postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional de modificare a fisei postului

Buna ziua,

Cum ar trebuii sa arate un act aditional de modificare a unor atributii din fisa postului?

multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:34, 31 Octombrie 2019
ACT ADIŢIONAL
Nr. ……….. din ……………………

A. Părţile actului adiţional
Angajator - Persoana juridică/
Înregistrată la registrul comerţului /autorităţile administraţiei publice din ………………. sub numărul ………………………., cod fiscal……………….. telefon………………., reprezentată legal prin …………………, în calitate de ..................................,
şi
salariatul/salariata – D-l / D-na ………..............................., domiciliat(ă) în localitatea ................................, str. .......................... nr. .........., judeţul .....................……, posesor al actului de identitate BI /CI / Paşaport seria ................., nr. ........……………., eliberat de .......................................... la data de .................., CNP ………………………………….., / permis de munca seria …… nr. …………… din data……………… am încheiat prezentul act adiţional prin care am convenit la modificarea contractului individual de munca după cum urmează:
Incepand cu data ....... fisa postului se modifica , prin adaugarea/ eliminarea urmatoarelor atributii
…………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………..

Prezentul act adiţional, încheiat in doua exemplare, cate unul pentru fiecare parte, va modifica in mod corespunzător prevederile contractului individual de munca nr. …………din………………. începând cu data de …………………….

Angajator,
Reprezentant legal,
...................................

Salariat,
.............................

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare sporuri CROSETEL CROSETEL Buna ziua Va rog frumos as vrea si eu un model de act additional de anulare al unor sporuri salariale datorate schimbarii functiei. Multumesc (vezi toată discuția)
Act aditional atancoc atancoc Va rog sa-mi oferiti un model de act aditional de modificare salariu,act ce sa cuprinda si mentiunea cu:In temeiul art 17(5)coroborat cu...Va multumesc! (vezi toată discuția)
Formulare aditional luminita29 luminita29 Cum formulez in aditionalul pe care il voi face ca vreau ca angajatul meu sa lucreze in cadrul altei institutii (ca si loc ma refer) pentru a efectua ... (vezi toată discuția)