avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 335 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Neplata prenatal
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Neplata prenatal

Angajatorul nu vrea sa-mi plătească concediul medical și prenatalul pe motiv ca nu își permite , ca doamna contabila merge in reluare , ca de doi ani ei nu au primit bani de la stat inapoi ca ei nu pot suporta costurile astea .... ce pot face ?
Ultima modificare: Vineri, 1 Noiembrie 2019
Mari39472, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mari39472 , utilizator 16:24, 1 Noiembrie 2019
Va adresati Casei judetene de sanatate.
Dumnealor, daca nu au primit pana acum banii...sa actioneze Casa in instanta si sa ceara executarea acesteia pentru acele sume.
Ionut.ion, utilizator
Nu este un motiv plauzibil ca nu-si primeste banii de la Casa de asigurari ...
Și cum o pot face sa îmi dea bani ? Nici măcar pe concediul medical nu mi-a dat și atunci am făcut enterocolita de la mâncarea lor și tot nu m-au plătit ... iau acum in prenatal nu vor sa îmi plătească ca cică nu își permit sau ca nu își face contabila treaba , sau ca nici ei nu au primit bani inapoi de la stat .

Cornel Vasile a scris:

Nu este un motiv plauzibil ca nu-si primeste banii de la Casa de asigurari ...

V-am spus mai sus, depuneti o plangere scrisa la Casa judeteana de sanatate, mai departe va ajuta dumnealor.
Ok
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Bani prenatal ligiailoaie@icloud.com ligiailoaie@icloud.com am si eu o problema sunt in concediu prenatal si înca nu am primit nici un ban de la locul de munca ... ce as putea face ? ei sunt obligați sa ma ... (vezi toată discuția)
Neplata prenatal Ali a Ali a Buna ziua sunt in prenatal din luna septembrie de pe 18 a luni si nu am primit nici un ban până acum pe motiv că nu a venit statul de plata ,ce este de ... (vezi toată discuția)
Concediu Ancuta claudia Ancuta claudia Buna ziua angajatorul meu refuza sa imi plateasca medicalul si prenatalul pe motiv ca trebuie sa astept sa imi vina bani de la casa de asigurari am deja un ... (vezi toată discuția)