avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Legalitate campanie umanitara
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Legalitate campanie umanitara

Buna ziua. ONG-ul pe care il reprezint are in plan organizarea unui spectacol de colinde in scop umanitar, din donatiile stranse dorindu-ne sa ajutam cat mai multe familii nevoiase in preajma Craciunului.
Intrarea la spectacol o sa fie gratuita dar fiecare persoana poate dona inte-o cutie de donatii. Am rugamintea sa imi spuneti ce acte trebuie sa completam pentru a fii in legalitate si care este procedura la deschiderea cutiei de donatii? De asemenea, daca primim bunuri alimentare, trebuie trecute in ceva registru sau ceva evidenta?
Va multumesc, in numele tuturor celor ce vor beneficia in urma acestei campanii!

Alte discuții în legătură

Înființare magazin comerț obiecte din donații. Ambul Ambul Înființare magazin comerț obiecte din donații. Doresc înființarea unui magazin care sa comercializeze bunuri provenite din donații , fondurile strânse ... (vezi toată discuția)
Activitate economica ong - pe sectie crysenc21 crysenc21 Stiu ca asociatiile pot avea in cadrul lor sectii care pot desfasura activitati economice care sunt in legatura cu scopul asociatiei. Daca o asociatie vrea ... (vezi toată discuția)
Ong - organizare eveniment sportiv pentru strangere de fonduri radudan radudan Reprezint un ONG de mediu care doreste sa organizeze un eveniment de strangere de fonduri pentru o campanie de educatie ecologica in scoli. Acest eveniment se ... (vezi toată discuția)