In anul 1991 am fost pus in posesie o suprafata agricola de 29 ari. Punerea in posesie s-a facut incluzand si un canal de ape pluviale neacoperit cu adancimea de cca. 60cm. In vara trecuta primaria a venit cu un excavator sa adanceasca si sa largeasca canalul. Dupa ce au lucrat o lungime de aproximativ 20m, am fost instiintat de vecini ca e cineva cu un excavator pe terenul meu si sapa la canalul de ape pluviale. Cand am ajuns la teren primarul a fost chemat de catre cel care insotea excavatorul si cand a sosit mi-a spus ca acel canal apartine apelor romane si mi-a cerut verbal voie sa lucreze excavatorul pe terenul meu. I-am spus ca am act de proprietate pe tot terenul inclusiv canalul de ape pluviale si primarul a spus ca nu este posibil asa ceva. Am adus titlul de proprietate si s-a convins apărând chiar uimit. Mi-a spus ca dupa ce se termina lucrarea o sa trimita le cineva de la primarie sa masoare restul de teren si o sa-mi dea diferenta in alta parte. Acum, la 2 luni dupa cele întâmplate nu mai zice nimic. Intrebarea este ce pot eu sa fac sa recuperez terenul lipsa si sa scot din titlul de proprietate canalul de ape pluviale? Dupa masuratoarea mea facuta dupa ce a reconstruit canalul imi lipsesc 7 ari.
Buna seara,
1. Formulati o cerere SCRISA transmisa fie cu numar de inregistrare fie recomandata cu confirmare de primire, dand 30 de zile pentru a va rezolva situatia.
2. Nu rezolva, va trebui sa va adresati instantei.