avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare autoturism cu acte false
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare autoturism cu acte false

Buna seara spuneti-mi,va rog,ce posibilitate exista sa pot inmatricula o masina in conditiile Care POLIȚIA ma oprit Mi-au luat numere carte talon ect.. si mi-au zis ca am toate actele false la masina BULGARIA Si nu am niciun fel de acte se poate rezolva ceva .?
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Noiembrie 2019
Brunet&vagabont, utilizator
Cel mai recent răspuns: Brunet&vagabont , utilizator 16:44, 22 Noiembrie 2019
In conditiile precizate,legal nu puteti inmatricula vehiculul
Buna seara ieri mia venit o citatie
Si am vazut ca in citatie scrie alt numar de inmatriculare care eu al aveam pe masina
Eu an verificat online asigurarea cu numaru masini o data cu seria de sasiu si ami ese verde ma gandesc sa nu fie vre-o manevra sela ei .?

ynocentta a scris:

Brunet&vagabont a scris:

Buna seara ieri mia venit o CITATIE
Si am vazut ca in citatie scrie alt numar de inmatriculare care eu al aveam pe masina
Eu an verificat online asigurarea cu numaru masini o data cu seria de sasiu si ami ese verde ma gandesc sa nu fie vre-o manevra de la ei .?

ynocentta a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face pentru a inmatricula legal o masina cu civ falsa, dar nefurata? SHAMMY SHAMMY Am achizitionat de curand un autoturism, punandu-mi-se la dispozitie la momentul cumpararii acte false, respectiv cartea de identitate a masinii. Talonul auto, ... (vezi toată discuția)
Reinmatriculare auto ro EmiB EmiB Buna ziua, am urmatoarea situatie si as avea nevoie de un sfat. Am un prieten a carui masina a fost furata in Bulgaria in anul 2008. In anul 2013 I-a fost ... (vezi toată discuția)
Proces verbal + 2 dovezi intocmite gresit si talon retinut al altui auto alexCta alexCta Buna ziua, vin si eu cu intrebari pe la voi dar si o stire bomba. :frantic: Nu prea gasesc ce e de facut in cazul meu si am nevoie de indrumarea voastra. ... (vezi toată discuția)