avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transfer salariat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transfer salariat

Sunt fochist angajat în cadrul unei Primarii. Va rog să îmi spuneți dacă mă pot transfera la o școală generală, (fara concurs) pe același post. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: 1Daniel123 , utilizator 13:29, 5 Noiembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea 153/2017
art. 32
(1) Ocuparea unui post vacant în sistemul bugetar se poate face și prin transfer, dacă se realizează de pe un post din sistemul bugetar, similar sau echivalent.

(2) Transferul poate avea loc după cum urmează:
a) în interesul serviciului, numai cu acordul scris al persoanei care se transferă;

b) la cererea persoanei, în urma aprobării cererii de transfer de către conducătorul autorității sau instituției publice la care se solicită transferul și de la care se transferă.

Transferul se efectueaza in urma aprobării cererii de transfer de către conducătorul autorităţii sau instituţiei publice la care se solicită transferul și de la care se transferă.

In speta, salariatul depune mai intai o cerere de transfer la unitatea la care il solicita si apoi se va adresa unitatii de la care se transfera.
Ultima modificare: Duminică, 3 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer personal contractual Eu1977 Eu1977 Un angajat al unei institutii publice pe un post contractual se poate transfera la o alta institutie publica pe un post contractual echivalent? (vezi toată discuția)
Transfer personal contractual instituție publică felicia_albu@hotmail.com felicia_albu@hotmail.com Se poate face transferul personalului contractual dintr-o institutie publica pe un post similar de functionar public conf L153/2017, (vezi toată discuția)
In ce conditii -baza legala-se poate realiza transferul in cazul ... AnaDeliaMoldovan AnaDeliaMoldovan In ce conditii -baza legala-se poate realiza transferul in cazul personalului contractual angajat la stat? Mulțumesc! (vezi toată discuția)