avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu avem caldura la camin, ce putem face?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu avem caldura la camin, ce putem face?

Salut. Sunt student la o facultate (nu dau numele). Centrala termica e stricata si de o luna nu avem nici apa calda, nici caldura, dar platim tot pretul intreg de cazare.
De fiecare data cand sunam la directia camine/ administratie ni se spune ca nu se stie cand e gata centrala sau tot felul de scuze.
Vreau sa stiu daca avem voie ca studentii cazati in acel camin sa punem bani sa ne luam un avocat care sa ne reprezinte si sa facem ceva, deoarece nu mi se pare corect sa platim acelasi pret, dar sa nu avem conditiile necesare.
Ce fel de asistenta juridica trebuie sa caut?

Alte discuții în legătură

Reclamatie adina83 adina83 Buna ziua.As dori sa stiu unde poate fii reclamat pentru un proprietar care timp de un an de zile a inchiriat un apartament cu centrala termica, ... (vezi toată discuția)
Stimate domn/a Îmi permit să vă adresez o solicitare cu privire ... PaulDanciu PaulDanciu Stimate Domn/a Îmi permit să vă adresez o solicitare cu privire la o chestiune legală referitoare la montarea recentă a centralei termice la ... (vezi toată discuția)
Am inchiriat un spatiu comercial unde proprietarul mai are langa ... toobz toobz Am inchiriat un spatiu comercial unde proprietarul mai are langa alt spatiu mai mic si cantrala pe gaze este comuna ambilor chiriasi.in spatiul meu nu e nevoie ... (vezi toată discuția)