avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... centrala apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

centrala apartament

Buna ziua!

Asociatia noastra are datorii la firma de energie termica si asta datorita fostei administratore. S-a facut expertiza judiciara s-a stabilit prejudiciul si locatarii trebuie sa achite pana la solutionare. Problema este ca nu toti vor sa inteleaga si stam tot timpul somati ca ramanem fara apa calda.
M-am hotarat sa-mi instalez centrala , eu personal mi-am achitat toate sumele catre asociatie si partea mea din prejudiciu.
Problema este ca firma de energie termica nu da acordul atata timp cat asociatia are datorii.
Asociatia este de acord sa-mi instalez centrala si imi pot angajez o firma autorizata care sa se ocupe de aceasta lucrare?
Am vreo problema cu toate ca eu nu am contract cu firma de energie , ci asociatia are si nu inteleg daca eu am acordul asociatiei de ce ar mai fi probleme.
Aia de la firma de energie au mai introdus si niste taxe de debransare parca zici ca ei imi monteaza centrala.
Numai smecherii in Romania , asta se intampla cand nu este concurenta.

Multam!
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 16:11, 7 Iunie 2011
Doamna Simona, montati-va CT si gata. Meseriasii sa va deconecteze - prin sudura, iar as. prop. sa intocmeasca un Proces-verbal de deconectare, atat pe incalzire, cat si la apa calda menajera (ca in cazul reluarii serviciilor furnizorului de agemt termic as. prop. sa nu va mai repartizeze costuri). Mai sunt proprietari care au CT in imobil?
Da mai sunt.
unii au acte de debransare de la furnizorul de energie termica , unii nu au.
Dar pe mine ma interesa daca eu mi-am achitat toate datoriile catre asociatie si acestia imi dau acordul sa imi instalez centrala, ce treaba are furnizorul in toata afacerea asta.
Apa calda nu mai consum ca este sistata si caldura cand o sa fie la toamna o sa platesc procentul.
Faptul ca distribuitorul de energie termica nu este de acord cu debransarea dvs. este putin important.Dumneavoastra va doresc sa fiti sanatoasa si sa va bucurati de apa calda si caldura de la centrala termica.Cat despre distribuitor...:P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalare centrala de apartament popmircea81 popmircea81 Buna Am cumparat in septembrie 2011 un apartament intr-un bloc care nu era bransat la reteaua de gaze Eon. Apartamentul meu este la ultimul etaj al ... (vezi toată discuția)
Centrala termica - apometre apa calda silvpant19 silvpant19 cei care au centrala termica mai au voie sa ramana bransati la apa calda? Care este baza legala de a le da jos? (vezi toată discuția)
Debransare la brasov, tibiolah tibiolah Debransare in Brasov, Avand in vedere calitatea foarte proasta al agentului termic (atat ca perioade de livrare, cat si ca parametrii tehnici), din dorinta ... (vezi toată discuția)