Este un divorț,avocatul a fost platit,dar a strecurat ca la fiecare înfățișare va fi plătit cu 250 e,noi nu ne-am inteles asa,acum nu-mi permit să-l mai plătesc, pe 12 dec ar fi alt termen si nu stiu daca va derula fara avocat ,ce ar trebui să fac?
Buna seara,
Daca sunteti reclamant atunci se suspenda dosarul sau se respinge actiunea ca nesustinuta.
Daca sunteti parat atunci va merge inainte doar ca exista sansa sa pierdeti in sensul in care se va desface casatoria din vina dumneavoastra.
Dvs cand a-ti încheiat cu avocatul contractul nu a-ti citit clauzele acestuia?.Daca exista clauza trecută ca platiti și un onorariu pe fiecare termen iar dvs nu o faceti avocatul este îndreptățit să înceteze sa va mai reprezinte.In general sunt frecvente astfel de clauze în care părțile plătesc un onorariu mai mic pt redactarea și introducerea unei acțiuni și un onorariu pt fiecare termen de judecată..
Buna ziua
Eu sunt reclamantul,La telefon mi sa spus ceva de catre avocat,apoi a trimis alt ceva,e vina mea fiindca nu am fost atenta la clauzele avocatului.Imi puteti spune va rog frumos daca pot face eu ceva ca dosarul să meargă în continuare ?Multumesc anticipat.
Onorariu avocat
Acesol
Vroiam sa stiu si eu daca contractul cu avocatul si respectivul onarariu are termen de valabilitate?
Am angajat un avocat pentru procesul de divorț si partaj ... (vezi toată discuția)