avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Scutire TVA export
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Scutire TVA export

O societatea A din Romania emite o factura catre societatea C din Singapore. Bunurile au fost cumparate de la societatea B din Franta iar societatea B este cea carea realizeaza efectiv exportul direct din Franta catre Singapore in numele societatii A.
Intrebarea mea este: Societatea A efectueaza o operatiune scutita de TVA, avand in vederea ca detine o copie dupa declaratia vamala de export din Franta prin care atesta ca bunurile au fost exporate de societatea B direct in Sinagapore?

Alte discuții în legătură

Livrare de bunuri catre nigeria adrianabresug adrianabresug va rog sa ma ajutati cu un raspuns .o societate din romania doreste sa vanda produs finit catre nigeria .cum se factureaza cu tva sau fara ?operatiunea este o ... (vezi toată discuția)
Tva extracomunitar stegeran stegeran Buna ziua. Am o problema si cautand pe forum nu m-am lamurit. Firma din Romania platitoare de TVA realizeaza un prototip pentru un produs pentru un client din ... (vezi toată discuția)
Ce tva la vanzarea de produse romanesti in franta? Lukacs Diana Lukacs Diana Buna ziua, Am o societate comerciala in Romania si doresc sa comercializez in Franta produse fabricate in Romania, deci achizitionate cu TVA de 24%. In ... (vezi toată discuția)