avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dobanda plata anticipata credit Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dobanda plata anticipata credit Prima Casa

Buna ziua!
Am in desfasurare un credit Prima Casa din anul 2010. Am facut pana in acest moment mai multe rambursari anticipate insa niciun functionar de la banca nu a stiut sa-mi explice pe intelesul meu de ce din suma rambursata anticipat mi se opreste o parte cu caracter de dobanda astfel incat daca eu doresc sa platesc anticipat spre exemplu 1000 Euro suma efectiva platita este undeva putin sub 900. Este corect?

Alte discuții în legătură

Rambursare antici[pata 90% din credit zexe zexe Buna ziua, Am rambursat anticipat cam 90% dintr-un credit de nevoi personale, creditul este in euro cu dobanda fixa. Dupa rambursare am constatat ca la ... (vezi toată discuția)
Se pune ipoteca pe un teren concesionat? alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, 1. Daca vreau sa fac o refinantare si banca imi cere o garantie suplimentara, pot ipoteca un teren de 1000 mp concesionat pe care este o casa (ce ... (vezi toată discuția)
Scadentar la un credit in euro simonaluana simonaluana buna ziua, nu stiu daca am nimerit bine sectiunea, dar daca tot sunt aici as avea urmatoarea speta: o cunostinta a luat un credit in euro de la o banca, in ... (vezi toată discuția)