avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost amendat pentru ca am sunat la 112 pentru ca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost amendat pentru ca am sunat la 112 pentru ca eram amenintat

Buna ziua, o sa incep prin a spune ca stau la sat, iar cei care m-au amenintat locuiesc in acelasi sat cu mine si au un trecut plin de reclamatii la politie si nu era prima oara. Acestia se bat destul de des cu oamenii din sat sau se cred superiori. In fine, acum trei saptamani au venit niste rude in vizita si si-au lasat masina la marginea drumului ( era suficient drum pentru inca o masina sa treaca) si au facut pana masinii rudelor mele iar eu acum o saptamana am vorbit cu ei si i-am intrebat care a fost motivul (cu cei care m-au amenintat), ei mi-au spus ca imi omoara toata familia si vin peste mine iar eu ziua urmatoare am fost la politie si am facut o reclamatie. Sambata aceasta m-au amenintat din nou(au venit cu cutitul la poarta) si eu am sunat politia pentru ca era sambata si nu puteam merge la sectie sa depun plangere. Am sunat la 112 si le-am spus ce se intampla, intre timp cei care ma amenintau au plecat iar cand a ajuns o masina de politie a venit un politist sictirit si a inceput sa ma ia la misto. I-am povestit ce s-a intamplat si duminica ma trezesc cu amenda de 1500 de lei pentru ca am sunat la politie ca eram amenintat fara martori( asta scria pe procesul verbal). Ce parere aveti despre asta? Ce sugestii imi dati sa fac in acest caz?
Contestati PV de contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari cu moartea asupra mea si familiei mele. politia nu poate face nimic? rcosmin rcosmin De 2 zile, eu si familia mea suntem amenintati cu moartea (cutite fluturate, dat drumul la pitbull, etc), mutarea din bloc, calcat in picioare, distrugerea ... (vezi toată discuția)
Abuz de putere i_man i_man Buna ziua, in anul 94'' parinti mei au cumparat o casa cu teren calea de acces de atuci fiind un drumusor de circa 3 metri latime, tatal meu la latit facandu-l ... (vezi toată discuția)
Intentia se poate încadra la tent de omor? Constantinstan777 Constantinstan777 In urma cu o luna și 1 săptămâna mergeam cu mașina pe un drum public văd in fata mea 2 indivizii care l-au bătut pe varul in vârsta de 14 anii.opresc ... (vezi toată discuția)