avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Vechimea sau punctul de pensie.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Vechimea sau punctul de pensie.

Buna ziua

Am terminat liceul am mers in armata apoi am mers și terminat institutul de subingineri.
Va rog să-mi spuneți dacă pentru stagiul militar de 16 luni și perioada studiilor beneficiez la pensie ca vechime s-au la calculul punctului de pensie la pensia da virsta.
Mulțumesc.
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2019
Dorel Mircea, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 4 Noiembrie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, cele doua perioade - cu conditia ca institutul de subingineri sa fie la zi - se iau in considerare la pensionarea pentru limita de varsta, invaliditate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul vechime in munca euglup euglup Am terminat facultatea in 1997.Imediat am intrat in somaj din septembrie 1997 pana in ianuarie 1998 cand am plecat in armata pentru 6 luni.Se pot adauga armata ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata pt barbati giorgio24 giorgio24 As dori sa stiu daca la pensionare anticipata cu o vechime in munca de 43 ani si virsta de 61 ani,se scoate armata din anii de vechime?Multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Vechime in campul muncii ivanvintilica ivanvintilica Am terminat liceul in 1976. Nu am intrat la facultate si am fost luat in armata. Stagiul militar se considera vechime in munca? (vezi toată discuția)