avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Eu
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Eu

La cate saptamani se intra in prenatal soția mea are 31 și doctora ia spus ca la 33
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2019
Cludiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 5 Noiembrie 2019
Daca nu are o problema medicala poate intra in concediu de maternitate cu 84 de zile inainte de nastere, ceea ce inseamna 12 saptamani inainte de nastere. Deci din saptamana 28 puteti (6 luni jumatate) poate sa-si ia concediu de maternitate.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate intra in prenatal din saptamana 31 de sarcina Mayyy Mayyy Buna ziua am si eu o intrebare se poate intra in prenatal de la 31 de saptamni ? Eu acum am 25 de saptamni am vorbit cu doctora mea de familie si mia spus ca ... (vezi toată discuția)
Prenatal IzabelaMaria IzabelaMaria De la cate săptămâni pot sa intru în prenatal? (vezi toată discuția)
Concediu prenatal ALE.ALEX ALE.ALEX Buna ziua Eu ar trebui sa nasc prin 10 septembrie 2018. Cand ar trebui sa intru in cncediu prenatal? prin luna iunie oare? (vezi toată discuția)