avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Examen redobandire permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Examen redobandire permis

Am permisul suspendat pe 90 de zile pentru viteza. Pot da examenul de redobandire (13 din 15) dupa 2 luni si ceva ? Mai exact am predat azi permisul si mai revin in tara la jumatatea lui ianuarie. Practic atunci as mai avea vreo 2-3 saptamani pana trec cele 3 luni.
Cel mai recent răspuns: csiulianro , utilizator 15:34, 5 Noiembrie 2019
Si care ar mai fi aspectul practic al acestei operatiuni?
As sta fara permis cateva zile in loc de cateva saptamani.
Deocamdata nu am dovada(primit PV prin posta) , abia ieri sotia a dat permisul la cineva la politie urmand ca azi sa primesc dovada. Partea proasta e ca nu pot renunta la cele 15 zile decat daca ma prezint personal la politie. Acum as ajunge acasa cand as mai avea 1 luna de suspendare. Mai pot da atunci examenul de redobandire ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imposibilitate predare permis de conducere suspendat 90 de zile în termen de 5 zile: nu sunt în țară și nu revin în viitorul apropiat. ce este recomandat să fac, cum să procedez? xenter22 xenter22 Buna ziua, Au primit parintii un pv prin care mi se suspenda permisul pentru 90 zile (pt viteza) si se mentioneaza pe instiintare ca trebuie sa predau ... (vezi toată discuția)
Doua suspendari permis in 5 luni, prima contestata in instanta ascomp ascomp Buna ziua si scuze de deranj. Am si eu o problema mai delicata si doresc sa o inteleg corect. In data de 13 noiembrie 2018 mi s-a retinut permisul pentru ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am si eu o intrebare legata de codul rutier si permisul ... Ionutz6891 Ionutz6891 Buna ziua, am si eu o intrebare legata de Codul Rutier si permisul de conducere.Situatia se prezinta astfel : am fost prins circuland in localitate cu viteza ... (vezi toată discuția)