avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație crestere copii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație crestere copii

Bună ziua! Sunt titular PFA si mama in concediu de creștere copii până la vârsta de 2 ani. De curând am avut un control ANAF in urmă căruia mi s-au recalculat veniturile ultimilor 2 ani rezultând o valoare mult mai mare pentru care am platit impozit si contribuții. Pot cere recalcularea indemnizatiei de creștere copil in urma noilor venituri nete constatate? De la primarie nu am primit nici un raspuns...Mulțumesc!
Buna ziua,
Mai bine ati intreba la AJPIS-Agentia Judeteana de Plati si Inspectie Sociala
Buna ziua! Am intrebat deja, nu stiu ce sa-mi raspunda, nu au mai avut un caz asemanator iar juristul este in concediu
Puteti incerca si la ANPIS, for superior AJPIS,
N-am vazut sa scrie ceva in legislatie legat de aceasta recalculare...
Despre ce perioada este vorba ?
Ma gandesc doar la o recalculare pentru indemnizatia pe care urmeaza sa o mai primesc, ma gandesc ca nu se pot recalcula retroactiv. Mai am concediu pana in septembrie 2020.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Recalculare indemnizatie pentru cresterea copilului cristianba cristianba Se poate recalcula indemnizati pentru cresterea copilului in cazul unei sentinte civile definitive care modifica retroactiv incadrarea intr-o treapta ... (vezi toată discuția)
Continuare indemnizatie de crestere pentru al doilea copil misumold misumold Buna ziua. in luna noiembrie 2013 primul meu copil a implinit doi ani. In ianuarie 2013 am nascut al doilea copil. Am fost in concediul de crestere pentru ... (vezi toată discuția)
Rectificare retroactiva a indemnizatiei de crestere grandanat grandanat Situatie Befeciarul de indemnizatie, a omis sa includa in dosar o decizie de impunere, si astfel indemnizatia a fost calculata fara a se lua in calcul ... (vezi toată discuția)