avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Plangere incheiere carte funciara
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Plangere incheiere carte funciara

Buna seara!

Va rog, daca se poate, sa-mi indicati pe ce motive se poate baza o plangere impotriva unei incheieri de inscriere in cartea funciara a unei somatii. Eventual, daca aveti un asemenea model, m-ar ajuta enorm.

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Problema carte funciara Florin Nicola Florin Nicola Buna seara! Va rog, daca se poate, sa-mi indicati pe ce motive se poate baza o plangere impotriva unei incheieri de inscriere in cartea funciara a unei ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa parinteasca barta_andras barta_andras buna ziua, am mostenit o casa construita de catre parintii mei dar care figura in acte pe numele strabunicului meu asa ca intabularea a trebuit sa o fac ... (vezi toată discuția)
Respingere notare cf kytina kytina Buna ziua, Am cerut notarea in CF a unui antecontract de v.c.si mi-a fost respinsa cererea cu drept de plangere in 15 zile.Intrebarile mele sunt urmatoarele: ... (vezi toată discuția)